diumenge, 16 d’octubre del 2011

Ocupació de l'Hospital de Viladecans, el 15-O i la lluita continua

Segons el setmanari La Directa (http://www.setmanaridirecta.info) van ser prop de 185.000 persones les que ahir van recòrrer els carrers de Barcelona en defensa d'un canvi social global. L'aportació viladecanenca a la protesta planetària va ser l'ocupació de l'Hospital de Viladecans la nit prèvia a la manifestació, juntament amb les assemblees de Gavà, Castelldefels, Begues i el personal sanitari, com a rebuig de com el model neoliberal està destruïnt no només la sanitat, sinó tot tipus de vida digna.

Però aquesta demostració és només això, una reafirmació del suport i les esperances que arrepleguen milions de persones de totes latituds i meridians. I la lluita perseverant és aquella que acaba decantant el resultat del conflicte. Per això insistim:

Les assemblees de les 4 poblacions i l'Hospital tornem a convocar el proper dimecres19 a les 18h a la porta principal de l'Hospital per tancar-nos una altra nit i visibilitzar la protesta, cosa que no va ser possible el divendres a la nit, ja que consultes externes i altres serveis tanquen els caps de setmana i el fluxe de gent va ser escàs.

Aquesta vegada, la iniciativa és nostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada