diumenge, 22 d’abril del 2012

Dimecres 25 d'Abril segon intent de desnonament a Viladecans


El dimecres 25 d'abril a les 12h, està previst el segon intent de desnonament d'una família de Viladecans, al c/ Gavà, 76, al barri de Can Palmer.

El primer intent de desnonament va tenir lloc el 21 de març, gràcies a la col·laboració i participació dels companys i companyes que varen concentrar-se aquell dia per donar suport a la família, aquesta ha pogut romandre a l'habitatge un mes més. 

Però l'aparell de l'Estat segueix el seu curs, impertèrrit i aliè a la realitat d'abandó que pateixen milers de persones,  i continua prioritzant i defensant la propietat privada (en aquest cas en mans d'una empresa pública, ADIGSA) per sobre i a costa dels drets bàsics i les condicions de vida de les  persones.

Durant aquest mes "de favor", en el que la família ha pogut continuar a l'habitatge, la Montse no ha estat aturada però les respostes institucionals han estat les mateixes, no poden fer res al respecte.

Des de l'Acampada de Viladecans, l'Assemblea de l'Hospital de Viladecans i altres entitats socials acompanyarem i donarem suport a la veïna en un moment de desemparament amb l'objectiu de continuar lluitant per aconseguir que es renegociïn les condicions i la família pugui continuar vivint a l’habitatge . Us demanem el vostre suport i la difusió de l'esdeveniment.

JUNTES HO PODEM TOT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada