dilluns, 4 de juny del 2012

Proposta d'acta del 3 de juny de 2012

Ordre del dia:

1.- Accions contra l'Eurovegas
2.- Informació Hospital de Viladecans
3.- Reunio EstafaBanca
4.- Informació Ensenyament

1.- S'informa de les convocatòries de la plataforma Aturem Eurevegas, la més propera és la festa reivindicativa de dissabte vinent https://twitter.com/AturemEurovegas/status/209323716398682114/photo/1 (actuacions, xerrades, xocolatada...)

Avui hi haurà distribució de cartells a l'estació de Renfe de Viladecans a les 19h, si algú s'hi vol acostar, es visitarà la zona on es farà la festa. També estem convocats a col·laborar per preparar-la el mateix dissabte a les 4 de la tarda.

2.- A l'hospital es continua posant la taula de queixes dimecres al matí de 10 a 13h. Per altra banda, els treballadors de l'hospital tenen una reunió dilluns amb la federació d'AAVV hi acudirà també algú de l'Assemblea de l'Hospital.

3.- S'informa que s'està utilitzant l'hort urbà per fer les reunions d'EstafaBanca, on es troben els afectats pel tema de les Preferents divendres a les 19h.

4.- D'ensenyament ens informen que les condicions de treball han anat a pitjor, el personal interí i substitut passaran a treballar per hores, no cobraran les hores de pati, etc, només les hores lectives de tal manera que treballaran igual que un funcionari per la meitat de sou; aules de batxillerat a 40 i ESO a 35 alumnes per classe. Es plantegen no començar el curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada