dilluns, 17 de desembre de 2012

L'Assemblea de Vivenda de Viladecans al pròxim ple de l'Ajuntament


L’Assemblea de Vivenda de Viladecans vol participar al Ple de l’Ajuntament el proper dijous 20 de desembre, a les 19h. 

Tal i com exigeix el procediment, varem lliurar les preguntes al Consistori amb 15 dies d’antelació. L’administració té potestat per donar el consentiment dos dies abans del ple, pel que, obtindrem resposta el dimarts 18 de desembre. 

Formularem una sèrie de qüestions que tenen a veure amb la situació de l'habitatge a la nostre Vila. 

Volem saber si l’equip de govern té constància dels processos de desnonament que s’estan portant a terme a Viladecans. 

Quines són les actuacions que es realitzen des de l'Administració per emparar al veïnat que es troba en aquesta situació. 

També demanarem a l'equip de govern quin és el seu posicionament al respecte i què s’està fent, des de l’administració local, en defensa del dret a l’habitatge dels Viadecanencs i les Viladecanenques. 

Preguntarem si l’equip de govern té intenció de realitzar actuacions contra la lacra dels desnonaments tal com s’està duent a terme en altres municipis. Saber què s’està fent per impedir que els pisos de lloguer social d’ADIGSA romanguin buits mentre hi ha veïns i veïnes que se’ls deixa sense habitatge.

Convidem tota la ciutadania a assistir al ple i així manifestar el nostre recolzament amb les persones i famílies que es troben en aquesta situació.

Assemblea de vivenda Viladecans
Amb la col·laboració i el suport del 15M Viladecans

Cap comentari:

Publica un comentari