dissabte, 28 de maig del 2011

Inici Acampada Viladecans

A plaça Europa s'ha aixecat un campament. Apropeu-vos per debatre, proposar, participar i compartir idees. Cal dir que son molts els viladecanencs que s'adrecen a aquest punt a interessar-se i donar suport al nostre moviment. Poc a poc començaran activitats, tallers i espais de debat. Trobareu bústies per dipositar les vostres idees repartides al voltant de la plaça. Ara és el moment, us toca parlar a vosaltres!

La primera nit de #AcampadaViladecans ha succeït sense precedents a Plaça Europa, uns 75 acampats solidaritzat amb el moviment del 15M s'han sumat a les protestes d'aquest dies que es succeeixen a ciutats espanyoles i europees. 

Poc a poc l'acampada va agafant forma i ja s'han començat a distribuir espais.  De les sis comissions aprovades per assemblea que ja estan engegades, s'ha ubicat el punt de reunió, a més a més ja tenim situat el punt d'assemblea, el punt de descans el d'informació i la tenda de material i cuina. 
Cal agrair el suport que la ciutat de Viladecans ens està donant. Cireres, pomes, cadires, taules, pa, embotits, carpes i tendes de campanya, plàstics i lones, aigua, material de papereria, esmorzar, sopar i dinar, xurros, i moltes coses més que els viladecanencs ens apropen dia a dia. Moltes Gràcies!
 
Dit això avui com sempre seguim tenint els mateixos horaris, a les 20:30h Cassolada a la Plaça de la Vila i a les 21:30h Assemblea general a la Plaça Europa, i després ACAMPEM!

1 comentari:

  1. Epa! no havia entrat encara xk sóc molt negada a això de la informàtica però pinta moltbé!

    Recordo: S'ha quedat a les 15h a la plaça Europa per anar a Sitges, per plantar cara a la OMC i su séquito (tb vindrà el ZP Rajoy... las joyas). hi haurà penya fent força.

    Avui a les 8.30h aprox, hi ha un petit komando de VDK ke anirà a Gavà a donar suport.

    El dia 14 hi ha acampada allà a ciutadella, i el dia següent es farà un cordó per a no deixar passar a las inmundícias humanas ke hagin d'anar al Parlament.

    Entre totxs farem força!
    Salut compas

    ResponElimina