diumenge, 18 de març del 2012

21 de març desnonament a Viladecans


El proper dimecres dia 21 de març a les 12 del migdia està previst el desnonament d'una família de Viladecans que viu al c/ Gavà, 71. Es tracta d'un pis de lloguer de renda social, propietat d'Adigsa, empresa de titularitat pública. La família té un deute per no poder fer front al lloguer i als interessos de demora (que doblen la quantitat del deute). L'abonament d'aquest import és la condició per poder-se quedar al pis.
 
En un context on l'habitatge no és un dret sinó un producte immobiliari mercantil i amb una situació familiar de precarietat socioeconòmica que els nega la possibilitat d'accedir-hi, la família veïna de Viladecans viu en un pis de lloguer social. Un recurs públic (escàs) que en teoria ha de “donar resposta” a aquesta necessitat, però què a la pràctica es regeix per les lleis del mercat i sinó pots pagar el lloguer et fan fora. Si es porta a terme el desnonament, es a dir, fer fora de l’habitatge a la família i deixar-la tirada al carrer, se l’estarà abocant, encara més, a l'exclusió i la marginalitat. Tant Adigsa com els Serveis Socials de l'Ajuntament de Viladecans diuen que no poden fer-hi res.

Des de l'Acampada de Viladecans, l'Assemblea de l'Hospital de Viladecans i altres entitats socials acompanyarem i donarem suport a la veïna en un moment de desemparament amb l'objectiu que es renegociïn les condicions perquè la família pugui continuar vivint a l’habitatge . Us volem demanar el vostre suport i la difusió de l'esdeveniment.

dias 19 y 21 de marzo, dos desahucios en Ciutat Meridiana y uno en Viladecans http://500x20.prouespeculacio.org/2012/03/lunes-19-y-miercoles-21-de-marzo-dos-desahucios-en-ciutat-meridiana/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada