dijous, 2 de juny del 2011

Acta dia 1 i OMC


Afegim l’acta de l’assemblea d’ahir dia 1 de juny, descarrega-la aquí!

A més a més tal i com es va parlar a assemblea ahir,  s’ha realitzat des de acampadabcn una convocatòria per  acudir a reivindicar-nos al acte del cercle d’economia  que es celebra avui  dia 2 a les 16h a Sitges on hi assistiran els càrrecs polítics més importants del moment. Més informació aquí!

Informar-vos que des de #AcampadaViladecans s’estan organitzant diferents tallers i xerrades per al cap de setmana, més endavant rebreu informació i horaris als respecte!

També remarcar que dia a dir modifiquem les necessitats del campament, com a necessitat urgent de cara a la preparació de tallers, necessitaríem un allargo elèctric. Gràcies!

2 comentaris:

  1. Giuseppe de Lampedusa y el 14-M
    Cambiar un SISTEMA político por otro es tarea de TITANES. Requiere inteligencia, VOLUNTAD, poner cimientos, y resistir la fuerza y la determinación de los que quieren seguir en el PODER.
    Si además se quieren emplear método pacíficos es algo mucho más quimérico.
    Este movimiento transversal de ideas, edades, ilusiones, objetivos, formas y todo un conglomerado de diferentes intereses, lo hacen IMPOSIBLE.
    Las reuniones de comisiones ad-hoc que están compuestas por diferentes miembros con conceptos múltiples sobre los temas que tratan, y hacen interminable los numerosos debates.
    Acabará en aquella famosa frase atribuída a Giuseppe de Lampedusa: Si queremos que todo siga como está, es necesario que todo cambie.

    El SISTEMA los aceptará, los neutralizará para darles entrada y finalmente los corromperá.
    ¡¡Vamos, una nueva TRANSICIÓN!!

    ResponElimina
  2. Estar disposat a canviar? un mateix i sumar amb els altres obri un mon de possibilitats i els indignaxs que hem compartit aquest temps de rebeldia ho sabem.

    http://tweetcomunicacion.blogspot.com/2011/05/laplazapiensa-como-explicar-quienes_28.html?spref=tw

    ResponElimina