dissabte, 25 de juny del 2011

DESENVOLUPEM EL BLOC D'ECONOMIA

La comissió de continguts ha proposat una sèrie de documentals, xerrades i debats amb l'objectiu de formar-nos per poder desenvolupar les diferents temàtiques i idear el món que ja hem començat a construïr.

El primer bloc és economia i les activitats son:


El Dilluns 27 de juny a les 21h. a la Plça Europa es projectarà el documental  ZEITGEIST. Aquest documental s'inclou dins la temàtica d'economia tot i que tracta també altres temes com religió i manipulació de masses.


Dimarts 28, a les 21h també a la Pl Europa es passarà el documental de Can Batllò. Aquesta projecció l'organitza l'assemblea general i per tant no és temàtica de continguts.


Dimecres passarem el documental "Inside Job", sobre l'origen de la crisi financera que posa cara i noms als responsables de la situació actual.


Dijous a les 19h,  també a la Pl Europa, hi haurà una xerrada a càrrec de Sergi Fàbregas, membre de la Cooperativa Integral Catalana, per parlar dels models de cooperativisme i com poden servir per canviar progressivament el model econòmic actual, a punt de la fallida.

El primer pas és fer la revolució interna. No hi falteu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada